Perfect Climate Solutions

Perfect Climate Solutions

Installatie en onderhoud van centrale verwarming en sanitair

Lees meer

7/7 Beschikbaar voor dringende interventies - Bel ons

Sanitair en badkamerrenovatie

Sanitair

Perfect Climate Solutions zorgt voor een perfecte installatie van alle sanitaire toestellen en leidingen. Wij gaan te rade bij kwaliteitsmerken om u de betrouwbaarheid te bieden die u wenst van sanitair. Ook alle herstellingen en onderhoud voeren wij uit.

Wij plaatsen of vervangen leidingen en de sanitaire toestellen van uw keuze. Wij hebben een uitzonderlijk assortiment van verschillende merken waar u uit kan kiezen.

Wij doen sanitairwerken zowel bij nieuwbouw als renovatie. Daarnaast kan u ons ook vragen voor de vervanging van een enkel toestel als het toilet of een wastafel, het installeren van een nieuw bad of regen- of inloopdouche, het herstellen van een lekkende kraan,…

Wij verzorgen het sanitair in particuliere woningen, maar evenzeer in grotere gebouwen van bedrijven (kantoren en industrieel), winkels, scholen, ziekenhuizen, zorgcentra,…

Perfect Climate Solutions-Centrale-verwarming-sanitair-badkamerrenovatie-warmtepomp

Badkamerrenovatie

Perfect Climate Solutions geeft u de badkamer van uw dromen in budget, comfort, en stijl. Zowel bij nieuwbouw als renovatie kan u op ons rekenen om uw badkamer tot in de puntjes perfect af te werken.

Wij behandelen een badkamerrenovatie als een totaalproject. We breken de oude badkamer uit indien nodig, installeren nieuwe elektriciteit en verwarming, plaatsen alle sanitair en leidingen, tegels, verlichting, badkamermeubels, en afwerkingen.

Ons grote assortiment wilt zeggen dat wij u ongetwijfeld een badkamer kunnen maken exact zoals u die voor ogen had. Elk stijl is mogelijk, van klassiek landelijk tot modern minimalistisch, en alles ertussenin.

Wij gaan met plezier met u samenzitten om uw badkamer uit te tekenen. Wij maken een volledig ontwerp dat wij u voorleggen ter goedkeuring. Dan gaan we aan het werk. U krijgt een badkamer die volledig beantwoordt aan uw wensen qua werking, esthetiek, en comfort.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte!