Perfect Climate Solutions

Perfect Climate Solutions

Installatie en onderhoud van centrale verwarming en sanitair

Lees meer

7/7 Beschikbaar voor dringende interventies - Bel ons

Verwarming

Wij installeren, herstellen, en onderhouden alle verwarmingssystemen. Wij werken steeds met toestellen en materialen van topmerken die gekend staan om hun kwaliteit, efficiëntie, en betrouwbaarheid, zoals Vaillant, Buderus, Weishaupt, Viessmann, en andere.

Daarnaast zetten wij onze expertise en ervaring graag in om bestaande installaties om te vormen tot duurzame, milieuvriendelijke systemen (bv. met een warmtepomp). Waar mogelijk zullen wij steeds de meest ecologische optie aanraden.

Wij staan klaar voor opdrachten in nieuwbouw en renovatie, of enkel de vervanging van toestellen of systemen.

Er is voor ons geen onderscheid tussen opdrachten voor particulieren en grote projecten voor professionele klanten. Wij werken met evenveel zorg en aandacht bij u thuis als in een appartementsgebouw, school, zorginstelling, bedrijf (zowel kantoren als industriële ruimten), winkel, showroom, magazijn,…

Al onze klanten krijgen dezelfde professionele service, van vrijblijvende offerte over nauwkeurige uitvoering tot keurige afwerking.

Perfect Climate Solutions-Centrale-verwarming-sanitair-badkamerrenovatie-warmtepomp

Centrale verwarming

Perfect Climate Solutions installeert en onderhoudt alle vormen van centrale verwarming. U kan ons elke installatie toevertrouwen. Wij hebben uitgebreide ervaring met de meest complexe configuraties en grote vermogens, en vinden bij u thuis steeds de meest zuinige oplossing.

Om de warmte op te wekken, kiezen wij vooral voor condensatieketels op aardgas. Indien gewenst installeren wij ook stookolieketels, houtkachels, en pelletkachels. En wij bieden ook de duurzame oplossing van een warmtepomp.

Om de warmte te distribueren, gaan we vaak voor vloerverwarming, maar uiteraard zijn ook alle soorten en stijlen in radiatoren, verwarmingspanelen, en convectoren mogelijk.

Wij beginnen steeds met een analyse van de bestaande installatie, en schetsen op basis daarvan alle mogelijkheden en ons advies voor de optimale configuratie. Daarbij besteden wij aandacht aan budget, energiezuinigheid, comfort, en uiteraard uw voorkeuren en wensen.

Schouwen

Wij houden ook uw schoorsteen in topconditie. Een vervuild rookkanaal zorgt voor een minder efficiënte verbranding en afvoer van gassen. Een (gedeeltelijke) obstructie van de schouw kan in de ergste gevallen leiden tot een schoorsteenbrand.

Wij bieden u een volledige service voor uw schouw: wij inspecteren de schoorsteen met een camera,  vegen de rookkanalen, verwijderen vogelnesten en andere obstructies, en plaatsen desgewenst een antivogelrooster.

Een goed onderhouden schoorsteen betekent meer zuinigheid en meer veiligheid.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte!